Tento web používa cookies.
Odmena za nákup na ZľavaDňa
Odmena za nákup na ZľavaDňa
add to list pridať do zoznamu
show map icon ukázať na mape edit product icon upraviť produkt

Jánoš Ázijská zmes sušená  20 g

Obľúbený
 

Zistenie ceny v predajniach

Pre zistenie ceny v predajniach zadajte vašu polohu:

zapnúť info

Zadajte vzdialenosť pre vyhľadanie predajní:


km
História cien a akcií

parametre produktu
Prídavné látky:Umelé konzervačné látky - Neobsahuje
Krajina:SK
Štandardizovaná značka:Jánoš
Zloženie:
Sušené Šampiňony (argaricus) 25%, Sušená Hlíva (pleurotus) 25%, Sušené Shii-take (edodes) 25%, Sušené Judášove ucho (Hirneola) 25%
Príprava a použitie: Návod na použitie: Huby pred varením namočte na 20 minút do teplej vody a opláchnite čistou vodou.

Kurča na hubovej omáčke:
2 kuracie prsia zbavené kože a vykostené, soľ a čerstvo zomleté čieren korenie, 2 lyžice olivového oleja, 40 g nesoleného masla, 2 jemne nasekané cibule, 5 lyžíc suchého bieleho vína, 20 g súšených húb, 1 veľmi jemne nasekaný strúčik cesnaku, zeleninový vývar, 150 ml smotany na šľahanie.

Rozrežte kuracie prsia na polovice, osoľte ich a okoreňte. Zohrejte v rajnici olej a maslo, pridajte mäso a opražte po oboch stranách do hneda. Pridajte cibuľu, sušené namočené huby, cesnak, korenie, zeleninový vývar a duste, kým nezmäkne. Prilej víno, rýchlo povarte a zakryjte rajnicu. Duste 15 minút a mäso raz obráťte. Pridejte smotanu a priveďte do varu.

Biftek s hubovou omáčkou:
2 lyžice olivového oleja, 30 g masla, 2 veľmi jemne nakrájané cibule, 3 lyžice francúzskej horčice, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 20 g sušených húb, soľ, čierne mleté korenie, 1 lyžica citrónovej šťavy, 2 lyžice suchého bieleho vermútu alebo sherry, 6 lyžíc červeného vína, 4 hovädzie rezne, 4 plátky údenej prerastenej slaniny, 300 ml mäsového vývaru, 1 lyžica nakrájaného zeleného petržlenu.

Predhrejme rúru na 200°C. Zohrejte olej, maslo a cibuľu an panvici posmažte. Keď cibuľka zmäkne a je zlatistá, pridajte horčicu a paradajkový pretlak. Povarte minutú, pridajte huby, citrónovú šťávu a koreniny. Povarte 2 minúty za častého miešania, pridajte biely vermút a víno a prilejte mäsový vývar. Varte asi 20 minút. Medzitým ochuťte rezne a zabaľte každý kus do plátku slaniny. Dajte na plech a pečte v rúre 8 minút. Keď je omáčka hotová pridajte rezne a duste 5 minút. Posypte petržlenom a podávajte s knedľou.

Dobrú chuť!
Skladovanie: V suchu, chrániť pred priamym slnečným žiarením, (Náš tip - najlepšie zamrazené).
Marketing produktu: Jedinečná aróma lesných húb dodáva pokrmom lahodnú chuť a vynikajúcu vôňu, ktorú ocenia aj gurmáni.

Výrobca:
Ján Jánoš

Informácia pochádza:
Nielsen

Pridal užívateľ: Overto dňa 25.9.2017  
hodnotenie
 
0x hodnotené
OHODNOTIŤ