Tento web používa cookies.
Odmena za nákup na ZľavaDňa
Odmena za nákup na ZľavaDňa
add to list pridať do zoznamu
show map icon ukázať na mape edit product icon upraviť produkt

Dr. Oetker Vanilínový cukor  20 g

Obľúbený
 

Zistenie ceny v predajniach

Pre zistenie ceny v predajniach zadajte vašu polohu:

zapnúť info

Zadajte vzdialenosť pre vyhľadanie predajní:


km
ponúkajú predajne akcia cena
arrow in detajl product Billa info 0.16 € edit icon
História cien a akcií

parametre produktu
Informácie o alergénoch:Obilniny obsahujúce lepok: Môže obsahovať, Vajcia: Môže obsahovať, Vlčí bôb: Môže obsahovať, Mlieko: Môže obsahovať, Orechy: Môže obsahovať, Pšenica: Môže obsahovať
Štandardizovaná značka:Dr. Oetker
Zloženie:
Cukor, Aróma
Príprava a použitie: Použitie: ako prísada na pečenie a dochutenie múčnikov, krémov, koktailov. Výborný na posýpanie koláčov, jemného pečiva apod.
Skladovanie: Skladujte v suchu!
Recepty: Rumové guľky

Potrebujeme 100 g mletých lieskových orechov, 120 g strúhaného kokosu, 100 g masla alebo margarínu, 100 g práškového cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker, 100 g strúhanej čokolády, 4-5 PL rumu. Na obalenie: strúhaný kokos

Postup: Na panvici opražíme lieskové orechy a kokos a zmes necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny, pridáme cukor, Vanilínový cukor, čokoládu, rum a zmes orechov a kokosu a zamiešame. Zo zmesi tvoríme guličky, ktoré obaľujeme v kokose. Guličky vložíme do papierových košíčkov a uchovávame v chladničke.

Sladké praclíky

Potrebujeme 240 g zmäknutého masla alebo margarínu, 120 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker, 1 vajce, 1 žĺtok, 2 PL rumu, 300 g hladkej múky

Postup: Maslo alebo margarín vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni s cukrom do peny. Potom pridáme Vanilínový cukor, vajcia, žĺtok, rum a múku a vypracujeme dohladka. Cesto naplníme do cukrárskeho vrecka a na plech vyložený papierom na pečenie tvoríme pomocou vrecka praclíky. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 140 °C 10-15 min. Hotové praclíky môžeme obaliť v práškovom cukre a ozdobiť čokoládu.

Vanilkové rožteky

Potrebujeme: Na cesto: 280 g hladkej múky, 100 g mletých mandlí, 40 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker, 200 g studeného masla nakrájaného na kúsky. Na obalenie: 120 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker

Postup: Múku preosejeme na pracovnú plochu, pridáme mandle, cukor, Vanilínový cukor a maslo a vypracujeme dohladka. Z cesta vyvaľkáme valec široký asi 2 cm ktorý nakrájame na kúsky dlhé asi 5 cm. Z kúskov vytvarujeme rožteky, ktoré položíme na vymastený plech a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme pri 140 °C 10-15 minút. Na obalenie zmiešame cukor s Vanilínovým cukrom a ešte teplé rožteky v zmesi obaľujeme.

Výrobca:
Dr. Oetker

Informácia pochádza:
Gepir

Pridal užívateľ: Overto dňa 14.9.2014  
hodnotenie
 
0x hodnotené
OHODNOTIŤ